Με μια συναυλία που θα απογειώσει τους λάτρεις της έθνικ και της λαϊκής μουσικής με χάλκινα πνευστά, με μια γιορτή αυθεντικής βαλκανικής μουσικής και την Bojan Ristić Brass Band, αρχίζει η νέα χρονιά στις Γέφυρες τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Banquet.

Μια γεμάτη ενέργεια μείξη των παραδοσιακών chockers και των βαλκανικών ρυθμών, με γοητευτικές επιρροές από σουίνγκ και φανκ, λάτιν και τζαζ, έτσι όπως τη γνωρίσαμε κάποτε στις μουσικές του Μπρέγκοβιτς και τις ταινίες του Κουστουρίτσα έρχεται να μας απογειώσει.

Η Bojan Ristić Brass Band, η οποία μεταφέρει μέσα από τη μουσική της τη μεγάλη παράδοση των ήχων και των ρυθμών των Ρομά της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, άρχισε τη διεθνή σταδιοδρομία της το 2005. Έχει στο ενεργητικό της πάμπολλες εμφανίσεις στην Ευρώπη, έχει κάνει αρκετές ηχογραφήσεις, ενώ έχει διακριθεί δύο φορές σε διαφορετικές κατηγορίες –έχει κερδίσει επανειλημμένα το βραβείο καλύτερης ορχήστρας– του Φεστιβάλ για Μπάντες Χάλκινων Πνευστών της Γκούτσα (Σερβία), μιας από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές διοργανώσεις για χάλκινα των Βαλκανίων.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Bojan Ristić (καλλιτεχνική διεύθυνση), Stefan Ristić, Slaviša Ristić, Igor Ristić, Slavoljub Andjelković, Stefan Jovanović, Ivan Krstić, Saša Ališanović, Doboš Danijel Kostić και Igor Ivanović.

Η εμφάνιση της Μπάντας Χάλκινων Πνευστών του Μπόγιαν Ρίστιτς στο Μέγαρο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επιτυχημένης σειράς Γέφυρες (καλλιτεχνικός προγραμματισμός και επιμέλεια: Δημήτρης Μαραγκόπουλος).

Τιμές εισιτηρίων:
7 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ) ● 11 € ● 18 €

Πληροφορίες
210 72 82 333

Eισιτήρια:
210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public