Το Athens Music Week επιστρέφει με το βλέμμα στο μέλλον, 22-24 Ιουνίου, με 25 showcases, 80 ομιλητές και εκδηλώσεις σε 3 venues στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Bios και το Temple. Τρεις μέρες γεμάτες συζητήσεις, παρουσιάσεις, workshops, speed meetings, networking events και φυσικά showcase συναυλίες αλλά και ένα μεγάλο closing live event στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης!

Δες τα πράγματα «από μέσα» και γνώρισε ανθρώπους και δίκτυα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τη μουσική σου στον υπόλοιπο κόσμο, μάθε τι ρόλο παίζουν τα εγχώρια media και πώς μπορούν να υπάρξουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για νέους καλλιτέχνες, ανακάλυψε τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου από τη μουσική και μάθε τι συμβαίνει με τα NFTs στην Ελληνική μουσική και στις τέχνες. Με ποια κριτήρια αναδεικνύουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Ελλάδας τα επόμενα hits; Ποια είναι η θέση της trap στη σύγχρονη ελληνική ποπ κουλτούρα; Πώς μπορείς να δημιουργήσεις σωστά τη wiki σελίδα σου, τι σχέση έχει το Tik Tok με τη μουσική και πόσο σημαντικοί είναι τελικά οι social fans;

Σε όλα αυτά και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα έρχονται να απαντήσουν  περισσότεροι από 80 εκπρόσωποι εταιρειών, διεθνών δικτύων και οργανισμών, πολιτιστικών ιδρυμάτων και κρατικών φορέων.

Τα Showcases ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών ειναι όμως αυτά που δίνουν τον ρυθμό μέσα και έξω από την Τεχνόπολη καθώς φέτος, τα live επιστρέφουν δυναμικά και επεκτείνονται σε δύο γειτονικά venues, το Bios και το Temple. Τo πρόγραμμα των Showcases συνδυάζει νέες και διαχρονικές τάσεις εστιάζοντας στην ανάδειξη και προώθηση Ελλήνων μουσικών ενώ συστήνει για πρώτη φορά ξένους καλλιτέχνες στην εγχώρια αγορά, ανάμεσα στους οποίους οι Christos Kalkanis Solo, Coslee, Hume Assine, Iota Phi, Kolida Babo, Lia Hide, Monnodic, Supersonic Elephant Club, The Bonnie Nettles, Transparent Man, VASSIŁINA, Wera & Nick, Zimbru, Zulu 3.4.

Με ένα “φεστιβαλικό” live show θα ολοκληρωθούν οι τριήμερες εκδηλώσεις του Athens Music Week!

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης, έρχονται νέες και διαχρονικές τάσεις, καλλιτέχνες με ιδιαίτερο ήχο και φεστιβαλικοί ρυθμοί στο Live Main Stage του AMW, που στόχο έχει την ανάδειξη και προώθηση Ελλήνων καλλιτεχνών διεθνώς, ενώ συστήνει ξένους καλλιτέχνες στην εγχώρια αγορά.

Aπρόσμενες μίξεις μουσικών ειδών όπου παραδοσιακά ακούσματα από διάφορα μέρη του κόσμου αναμειγνύονται με το σύγχρονο ήχο και δημιουργούν ένα μοναδικό μουσικό κράμα που σπάνια συναντά κανείς σε μία βραδιά! Από την Θράκη μέχρι την Κρήτη, από την Ρουμανία μέχρι τον Πόντο και από το punk μέχρι την electronica, το Live Main stage του AMW παρουσιάζει ένα ανατρεπτικό lineup με τους: Θραξ Πανκc, Μαρία Παπαγεωργίου, Zimbru (RO) και Z.E.N.

Μάθε περισσότερα στο athensmusicweek.gr