Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας,Athens Digital Arts Festival (ADAF) ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια των φωτεινών διαδραστικών εγκαταστάσεων στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος γεμίζει ήχους και φως, μέσα από μία σειρά διαδραστικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο.

Illumaphonium
(Michael Davis, Great Britain)

Περιηγηθείτε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, περπατήστε ανάμεσα ή μέσα στις εγκαταστάσεις, αγγίξτε τις, ανακαλύψτε τα φωτεινά πλαίσια, φωτογραφήστε τα και φωτογραφηθείτε σε αυτά, και ζήστε ένα μοναδικό γιορτινό φεστιβάλ φωτός που επιμελήθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF).

Globoscope (Collectif Coin, France – Συμπαραγωγή: Insight Outside)

Επιπλέον,ειδικά για τον πρωτοχρονιάτικο αγώνα δρόμου 4 χλμ, SNF RUN 2019 FIRST RUN που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), δημιουργεί μια μοναδική διαδραστική συμμετοχική εγκατάσταση.

Το Finish Line Digital Canvas θα απεικονίζει τους δρομείς καθώς τερματίζουν σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό από ανθρώπινα σώματα. Καθώς οι συμμετέχοντες θα τρέχουν προς το μέλλον, το ADAF θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό και θα εμπλουτίσει την εμπειρία αυτή, αποτυπώνοντας το ίχνος τους σε ένα ψηφιακό καμβά που θα ενώσει τις ατομικές προσπάθειες σε ένα συλλογικό σώμα.

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Η είσοδος σε όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ως τις 7 Ιανουαρίου 2019.