Θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος καινούργιος για τον καθένα να μιλήσει και να τραγουδήσει, μετά τα δύο αλλιώτικα χρόνια που περάσαμε. Η Μελίνα Τανάγρη θα εξερευνήσει τον δικό της τρόπο, σε δύο μουσικές βραδιές στο Μέγαρο την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαρτίου (9:00 μ.μ.), ανοίγοντας τα χαρτιά και τις νότες της. 

Με τραγούδια από το παγκόσμιο ρεπερτόριο αλλά και δικά της που την ακολουθούσαν εμμονικά αυτό τον καιρό, τραγούδια διαφορετικού ύφους που ενώνονται μεταξύ τους οργανικά, οδηγώντας το ένα στο άλλο μέσα από ελεύθερο ονειρικό συνειρμό –καθώς και με κείμενα δικά της σε διάθεση «πειραγμένα» εξομολογητική και με απώτερο σκοπό την κρυφή χαρά που μας περιμένει!  

Σε αυτές τις ιδιοσυγκρασιακές παραστάσεις της Μελίνας Τανάγρη στο Υποσκήνιο Β΄ της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη, μεταξύ άλλων, θα ακουστούν τραγούδια των Beethoven, Leonard Cohen, Barbara, Édith Piaf, Διονύση Σαββόπουλου, παραδοσιακά, λαϊκά και πολλά άλλα.

Παίζουν οι μουσικοί: Ευαγγελία Μαυρίδου (ενορχηστρώσεις, πιάνο), Δημήτρης Παπαλάμπρου (κιθάρα), Γιώργος Παναγιώτοπουλος (βιολί).

Οι δύο μουσικές παραστάσεις «Η Μελίνα Τανάγρη ανοίγει τα χαρτιά της» εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Megaron Underground.

Τιμές εισιτηρίων

10 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 15 € (γενική είσοδος)

Eισιτήρια: 210 72 82 333, www.megaron.gr