Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θ’ ακούσουμε στο Ηρώδειο τα καλύτερα ροκ τραγούδια όλων των εποχών. 

Πέρσι 9.000 άτομα στο Ηρώδειο είδαν το ροκ… αλλιώς! Το Classic Rock μετά τις sold-out εμφανίσεις του το 2017 επιστρέφει και αυτόν τον Σεπτέμβριο κάτω από την Ακρόπολη  με ένα νέο εκρηκτικό playlist!

Μια από τις μεγαλύτερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, παρουσιάζει τη συναυλία με την οποία η ροκ μουσική μπόρεσε να εισχωρήσει και να ακουστεί σε όλες τις μεγάλες όπερες της Ευρώπης. Classic Rock! Διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ροκ συγκροτημάτων παρουσιάζονται με συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα! Ειδικά για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, εξασφαλίστηκε η σπουδαία σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο καθένας στο δικό του ύφος, σμίγουν μουσικά επί σκηνής και μας προσκαλούν να ζήσουμε την εμπειρία. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, U2, Europe, Alannah Myles, θα ακουστούν από τους σπουδαίους μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αλλά και από διάσημους προσκεκλημένους, υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου, συνθέτη και ενορχηστρωτή Friedemann Riehle.

Θα ακούσουμε διάσημα τραγούδια, όπως το «Another Brick In The Wall» των Pink Floyd, τα «Kashmir» και «Stairway To Heaven» των Led Zeppelin, το «One» των U2 ή το«The Show Must Go On» των Queen, με μια δυνατή σύμπραξη συμφωνικού και ηλεκτρικού ήχου.

Οι δύο ορχήστρες θα βρεθούν στη σκηνή, σε όλο το δεύτερο μέρος της συναυλίας, με τους John Lees’ BARCLAY JAMES HARVEST, που γιορτάζουν φέτος τα 50 χρόνια της καριέρας τους και θα ερμηνεύσουν σπουδαία τραγούδια τους όπως τα «Poor Man’s Moody Blues», «Hymn», «Mocking Bird», «Galadriel» και άλλες μεγάλες τους επιτυχίες.

H Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας έχει παρουσιάσει αυτό το πρόγραμμα σε όλο τον κόσμο σε σύμπραξη με μεγάλες ορχήστρες, πάντοτε με πολύ μεγάλη επιτυχία και sold-out εμφανίσεις. Συναυλίες-σταθμό αποτέλεσαν οι εμφανίσεις της Ορχήστρας με τον frontman των Deep Purple, Ian Gillan.
Διάσημοι ροκ μουσικοί, κριτικοί και θεατές που έζησαν την εμπειρία, συμφωνούν ότι ποτέ στο παρελθόν η ροκ μουσική δεν έχει εκτελεστεί από κλασική ορχήστρα με πιο αυθεντικό τρόπο!

η συναυλία θα ανοίξουν οι TKG, παρουσιάζοντας ένα μέρος από το άλμπουμ τους «Mozart in Color», ένα crossover project από τον κλασικό στον ροκ ήχο.

Τραγουδούν οι: Nikoleta Spalasova, Zuzana Mikova, Chryso Stamatopoulou

Το Classic Rock αποτελεί ένα συναρπαστικό κράμα ήχων, εικόνων και εμπειριών που δεν πρέπει να χάσετε!


Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018,
 
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: Gold Vip: 83€, Διακεκριμένη Ζώνη: 73€, Α’ Ζώνη: 63€, Β’ Ζώνη: 53€, Γ’ Ζώνη: 43€, Ανω διάζωμα: 30€, Φοιτητικά/ Ανέργων: 25€
Σημεία Προπώλησης: http://www.ticketservices.gr, 210 7234567 και σε όλα τα Public
Πληροφορίες: 210 7298930