Το Let’s be late επιστρέφει στην Τεχνόπολη, αυτή τη φορά με horror διάθεση, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου ! Dj sets, make-up special effects, ευφάνταστα παιχνίδια ρόλων, προβολές και πολλά ακόμα μας προ(σ)καλούν να ξενυχτήσουμε στους χώρους του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας για μία νύχτα to be remembered!

Η πιο horror νύχτα της ζωής σου ξεκινά με μία ηχητική βόμβα που έρχεται να σε απογειώσει! Η διάσημη Βρετανίδα dj & ραδιοφωνική παραγωγός Jamz Supernova ένα από τα κορυφαία ονόματα της νέας γενιάς με έδρα το Λονδίνο και ιδιαίτερη αγάπη στα club sounds. Έρχεται να ταράξει τα νερά στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και να δώσει μια γεύση από τους ήχους του ανανεωμένου Selector, τη διεθνή ραδιοφωνική εκπομπή του British Council.

Μέχρι τότε, ο Athens Voice Radio 102,5 αναλαμβάνει να «ντύσει» ηχητικά την πιο horror βραδιά της χρονιάς με τον Στέφανο Τσιτσόπουλο να καταλαμβάνει τα decks για να μας αποδείξει πόσο… τρομερές είναι οι μουσικές επιλογές του!

Ταυτόχρονα, η εξαιρετική ομάδα make-up artists του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, αντλώντας έμπνευση από horror characters και την Día de los muertos, θα σε περιμένει στο πιο spooky Make Up Station για να σε μεταμορφώσει στην πιο τρομακτική εκδοχή του εαυτού σου! Θα το τολμήσεις;

Κι όλα αυτά για να είσαι έτοιμος τα τρομακτικά παιχνίδια ρόλων της ομάδας LARP Project: Athens! Απλά οπλίσου με θάρρος και ετοιμάσου για ένα ταξίδι διαφυγής από τον Κόσμο των Νεκρών. Αν πιστεύεις πως υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στην άλλη πλευρά… the game is on!

Αλλά και το Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου», το μεγαλύτερο φεστιβάλ genre ταινιών στην Ελλάδα, για να σε βάλει ακόμα περισσότερο στο… σκοτεινό κλίμα, συγκέντρωσε τις καλύτερες horror ταινίες του φεστιβάλ for your eyes only! Non-stop προβολές 26 ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο υπόσχονται να σου προκαλέσουν… εφιάλτες! Οι παράλληλες προβολές μαζί με πολλές ακόμα εκπλήξεις tba θα συμπληρώσουν το απόλυτο σκηνικό από τον άλλο… κόσμο!

Διοργάνωση:Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το British Council και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Πληροφορίες:
Πότε: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019
Ώρες: από τις 21:00
Πού: Παλαιοί Φούρνοι, Κεντρική αυλή, Νέο Υδαταέριο
Είσοδος: 5 ευρώ / Προπώληση από το δίκτυο της viva.gr
*Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα 18 ετών και άνω.

Πρόγραμμα:
21.00 – 23.00
– Στέφανος Τσιτσόπουλος DJ set | Athens Voice radio 102,5
Παλαιοί Φούρνοι
– Make up station | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
Παλαιοί Φούρνοι
– Παιχνίδια ρόλων | LARP Project: Athens
Παλαιοί Φούρνοι (σημείο συνάντησης)
21.00 – 00.00
Προβολές ταινιών horror | Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου»
Νέο Υδαταέριο (είσοδος από Industrial Gas Museum Shop)
23.00 – 01.00
Jamz Supernova DJ set | British Council
Παλαιοί Φούρνοι