Σ’ ένα μεγάλο πάρτι για την Ευρώπη, το Party For Europe, με πολλή μουσική, street art, προβολές και πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα μιλήσουν για την δική τους Ευρώπη, μας καλεί το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα την Παρασκευή 17 Μαΐου από τις 5 το απόγευμα στο Ωδείο Αθηνών και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Ιδιαίτερα σε αυτή τη γιορτή, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θέλει να ευχαριστήσει για την ανιδιοτελή προσφορά τους, τους εθελοντές της πρωτοβουλίας «Αυτή τη φορά ψηφίζω».

Από τις 17:00 έως τις 20:00, οι Street Artists Achilles, Antonis Hambas, Simple G και Spent One θα υλοποιήσουν έργα εμπνευσμένοι από την Ευρώπη.

Από τις 17:00 έως τις 19:00, θα υπάρχουν προβολές ταινιών μικρού μήκους, δίνοντας τη δική τους οπτική για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ από τις 19:00 έως τις 20:30, θα συζητήσουμε για την Ευρώπη και θα μοιραστούμε εμπειρίες.

Η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής, ιστορικός και συγγραφέας Λένα Διβάνη θα μιλήσει για τη δική της Ευρώπη.

Ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Πίττας θα μας πει για το πως ήταν να ταξιδεύει κανείς στην Ευρώπη πριν την ενοποίηση.

Ο αθλητικογράφος και συγγραφέας Θάνος Σαρρής θα μας μιλήσει για την Ευρώπη των κερκίδων.

Οι δημοσιογράφοι Φιλίππα Δημητριάδη και Ζωή Παρασίδη θα μιλήσουν για το πως είναι να ταξιδεύεις στην Ευρώπη της διεύρυνσης.

Οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Μένεγος και Σταύρος Διοσκουρίδης θα μιλήσουν για την εμπειρία του προγράμματος  Erasmus και για το πώς είναι να ταξιδεύεις στη Ευρώπη για να κάνεις clubbing.

Οι εθελόντριες της πρωτοβουλίας αυτήτηφοράψηφίζω.eu Κατερίνα Κορνιλάκη και Χριστιάνα Κυριαζή θα μας μιλήσουν για τη δική τους Ευρώπη.

Η μεγάλη γιορτή για την Ευρώπη συνεχίζεται με μουσική από τους:
21.00 Nicolas DJ Set
22.00 Sillyboy and the Ghost Relatives – live
23.00 Larry Gus – live
00.00 Nicolas DJ Set
01.00 Pional DJ Set (Spain)
03.00 Diskotekken DJ Set