Εδώ και δύο χρόνια το Από Μηχανής Θέατρο έχει ανοίξει ένα προσιτό παράθυρο στον πολιτισμό, δίνοντας πλέον δώσει το στίγμα του στο θεατρικό τοπίο της πόλης κι έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο δραστήριες αθηναϊκές σκηνές πολιτισμού υψηλής αισθητικής η οποία ταυτόχρονα τολμά να περιοδεύσει τις παραγωγές της και στην περιφέρεια.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Άννας Ελεφάντη και του Δημήτρη Μυλωνά, είναι έτοιμο, για τη θεατρική σεζόν 2019 – 2020 να παρουσιάσει στο κοινό ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο που περιλαμβάνει κλασσικά και σύγχρονα έργα της ελληνικής και διεθνούς δραματουργίας, επιτυχημένες επαναλήψεις, έργα που ανεβαίνουν για πρώτη φορά, θέατρο για μικρά παιδιά, stand up comedy και χοροθέατρο.

Η νέα σεζόν ξεκινάει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου με το «One Man Show» του Σωτήρη Μεντζέλου «Ποιον Κοροϊδεύω;», που φλερτάρει επίμονα με το «Stand Up», ενώ κατά τη διάρκεια του χρόνου θα παρακολουθήσουμε 18 παραγωγές.

Παράλληλα, στις 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει, για πρώτη φορά, το «Θεατρικό Εργαστήρι με τη Ζωή και τη Νεφέλη» για παιδιά και εφήβους από 4 έως 16 ετών, όπου στο τέλος του σχολικού έτους, κάθε τμήμα θα παρουσιάσει το δικό του έργο για γονείς και φίλους στη σκηνή του θεάτρου.

Μια ακόμα συναρπαστική καλλιτεχνικά χρονιά ξεκινά και το Από Μηχανής Θέατρο προσφέρει τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις του για τη θεατρική σεζόν 2019-2020 στην προνομιακή τιμή των 8 ευρώ.

Η προσφορά των 8 ευρώ ισχύει για την αγορά εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της σεζόν του «Από Μηχανής Θεάτρο» στο www.amtheater.gr, επιλέξτε τις παραστάσεις που σας ενδιαφέρουν και κλείστε τις θέσεις σας ή εξυπηρετηθείτε από το ταμείο του θεάτρου, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, καθημερινά 10πμ – 10μμ., τηλ.: 210.5232097

*Κεντρική φωτογραφία άρθρου: «TheRiver» του JezButterworth, από 18 Οκτωβρίου 2019