Η μεγαλύτερη και πιο πρωτότυπη γιορτή κεφιού έρχεται και ανεβάζει το κέφι σε εκρηκτικά επίπεδα, τo Σάββατο 22 Ιουνίου στον εντυπωσιακά μεταμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ, όπου σας περιμένει μια θάλασσα νερού, παιχνιδιού και ξέφρενου χορού με τεράστια κανόνια νερούγιγάντιες μπουρμπουλήθρεςεκατοντάδες βάρκες και φουσκωτές μπάλες να δημιουργούν ένα μαγικό υδάτινο κόσμο!

Το περσινό πρωτοεμφανιζόμενο Waterboom Festival κέρδισε τις καρδιές του νεανικού κοινού και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, δίνοντας το σύνθημα για την επίσημη πλέον έναρξη του καλοκαιριού και των διακοπών! Αυτό θα συμβεί και φέτος και μάλιστα σε μια μεγαλύτερη πρωτόγνωρη κλίμακα!

Άκρως εντυπωσιακό stage, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε οπτικοακουστικό εξοπλισμό, φαντασμαγορικά εφέτεράστιες φλόγες και Co2 εκτοξευτές σε μία σκηνή «οπλισμένη» με τεράστια νεροκανόνια και γιγάντιους πίδακες νερού, είναι έτοιμη να δώσει την δικιά της νερομάχη με τους επισκέπτες!

Τη μεγαλύτερη γιορτή, που πανηγυρικά ορίζει την έναρξη του καλοκαιριού, θα πλαισιώσουν επί σκηνής οι πιο πολυσυζητημένοι Rappers της Ελλάδος ξεσηκώνοντας το πλήθος, σε συνδυασμό με κορυφαίους Dj’sζογκλέρχορευτές και viral influencers σε εμφανίσεις – έκπληξη! Διαδραστικά παιχνίδια και happenings θα χαρίσουν σε όλους μοναδικά διασκεδαστικές στιγμές!

Η προπώληση για το Waterboom Festival 2019 ξεκίνησε στα Public και στη viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.waterboomfestival.com/ και στο 210 6721 738

Ο.Α.Κ.Α.: Είσοδος από Λεωφ. Κύμης